blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG icefox
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
IceFox



Dojmy z The Sims 4
pridal IceFox 7.9. 2014 o 8:19

Pamätáte sa na doby kedy vyšiel The Sims 1? Vtedy to bol unikát na svete. Zožal veľké úspechy a preto vyšlo pokračovanie – The Sims 2. V tejto časti sa začali po prvýkrát objavovať dodatky a kolekcie. Samozrejme že The Sims 3 nenechal na seba dlho čakať. Keď vyšiel zožal neuveriteľné výsledky a panoval 5 rokov (2009 – 2014). Bohužiaľ ho zasiahla moderná doba „DLC“ kedy sa každá blbosť dávala ako DLC. Chcete iné ročné obdobie ako leto? Kúpte DLC! Chcete zviera? Kúpte DLC! Kúpte DLC! Kúpte DLC! A v roku 2014 vyšiel The Sims 4 ktorý som si tiež okúsil.

 

Prvý pohľad na The Sims 4 bol perfektný, ale niečo mi nesedelo. Bolo to asi tým že EA začal baliť hry do pozlátka (viz. Simcity 2013). Hlbší pohľad do The Sims 4 ma sklamal. Čo ma sklamalo sa dozviete v nasledujúcich vetách.

 

Kde je aspoň náznak starého sims, prosím??

 

Editor preskočíme pretože to by bol článok sám o sebe.  The Sims 4 je kompletne prebudovaná hra. Z tej starej hry si nevzala takmer nič. Je všeobecne známe že dobrá hra má zopár vecí pôvodných od jeho predchodcu. Ktoré sa menia len málo alebo vôbec. V The Sims 4 však všetko čo bolo dobré v 3 sa zmenilo....k horšiemu. V traileroch hovorili že budú nové emócie.. bla bla bla. Bohužiaľ to nie je pravda. Všetky animácie sú prebraté The Sims 3. To mne vôbec nevadí. Ale akonáhle sa začnete rozprávať s cudzím simíkom je to hrôza. Vy niečo poviete a on s tým automaticky súhlasí... WTF EA! A je to tak VŽDY!

 

Ostatné chyby

 

Toto všetko by sa prekúsnúť dalo. Dorazil ma však fakt že v The Sims 4 NIE sú autá (zničenie myšky) a že sa nedajú stavať  bazény (klávesnica je na dve polovice). To nehovorím o nákupnom  editore ktorý je tak neprehľadný až to bolí (to by asi odišiel monitor). A samozrejme toto všetko narvú do „DLC“ Good Job EA!

 

Záver

 

 

Po tejto hre ešte viac nenávidím EA pretože pokazilo ďalšiu super sériu. Hra zabelená do pozlátka vám neprinesie ŽIADNE novinky. Ale to vy viete po 20 minútach hrania. ŽIADNA nová možnosť. To by nebolo problém keby niektoré veci čo boli v 3-jke vám nezobrali a nedali do „DLC“. Som sklamaný na plnej čiare. Viem že tieto dojmy sú IBA negatívne ,ale ťažko sa mi hľadajú dobré slová na túto hru. Berte to ako moje DOJMY.

 

 

 

 

 



Prístupov 11029
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dojmy z The Sims 4
[ 7.9.2014] (príspevkov 8)
Youtuberi len pre deti?!
[ 10.8.2014] (príspevkov 10)